Vierde ronde jeugdteams

Op zaterdag 12 maart stond de vierde ronde van de voorjaarscompetitie op het programma voor onze jeugdteams. Drie van de vijf teams kwamen in actie. Scylla 3 was vrij en de wedstrijd van Scylla 5 is verzet naar zaterdag 26 maart.

Scylla 1 leek in Gouda op weg naar de eerste overwinning op landelijk niveau, maar tegenstander Vriendenschaar 1 wist in de laatste twee partijen toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Mede dankzij Gouwenaar Roald van der Meijden die de onbetwiste ‘’man of the match’’ was. Daan, Ilse en Imre moesten hem allemaal feliciteren en met drie keer 3-0 was daar helemaal niets op af te dingen.

Daan en Imre wisten allebei wel knap hun overige partijen te winnen. Die partijen leverden de 5 Scylla-punten op, inclusief de dubbel die ze samen speelden. Ilse was in haar laatste partij heel dicht bij een overwinning, maar de vijfde game ging helaas met 15-13 verloren.

Tafeltennisles
Over de wedstrijd van Scylla 2 bij kampioenskandidaat Taverzo 2 kunnen we kort zijn. Onze Scyllanen kregen tafeltennisles. Met een maximale nederlaag en 4 gewonnen games (Amy 2 en Lisa 2) konden we na ruim 3 uur (voor Scylla 2 een extreem korte wedstrijd) alweer met de staart tussen de benen terug naar huis. In Zoetermeer bleek voor aanvang dat Ties per abuis het shirt van Ché in zijn tas had zitten en dit bleek de voorbode van een teleurstellende wedstrijd. Desondanks smaakten de ‘’troost-kipnuggets’’ prima op de terugweg.

Scylla 4 gaat als een trein
We sluiten heel positief af met de revelatie van dit seizoen Scylla 4. Die gingen op bezoek in Leidschendam bij concurrent Taveba 2. De tafeltenniskenners zullen zich nu gelijk afvragen: de ‘’ba’’ staat toch voor Barendrecht en niet voor Leidschendam? Dat klopt, maar Taveba had niet de beschikking over de eigen zaal en VVV was zo vriendelijk om als gastheer op te treden (omdat de wedstrijd van Taveba 1 tegen VVV ook naar Leidschendam was verplaatst). Ilja, Sander en Yannick voelden zich daar duidelijk als een vis in het water. We zullen het nooit weten, maar ook de beperkte reistijd had zeker geen nadelig effect. Alle partijen werden gewonnen en door deze maximale overwinning staat Scylla 4 ‘’stijf aan kop’’ in de vierde klasse A. Met hartelijk dank aan VVV voor de gastvrijheid!

 

Hans van Marwijk

No Replies to "Vierde ronde jeugdteams"