Heren 1 met 5-1 te sterk voor Avanti!

Afgelopen seizoen was Heren 1 twee keer te sterk voor Avanti. Beide keren won het team met 5-1. Ook dit seizoen lijkt het verschil te groot. In Hazerswoude werd het andermaal 5-1 voor Scylla.

Kim Vermaas zette Scylla in de eerste partij op het goede spoor door winst op Ruan Greyling. Greyling won wel de eerste game, waardoor het thuispubliek toch even hoop kreeg. De volgende games waren echter voor Kim.

Kazeem had vervolgens (ook 3-1) weinig moeite met oud-Scyllaan Simon Goessens. Toen ook Gerard Bakker Jr. met 3-1 won van Frank Hollak was het voor iedereen duidelijk dat Avanti ook ditmaal aan het kortste eind zou trekken.

Na de pauze zette Heren 1 de goede lijn door. Kazeem (3-0 winst op Greyling) en Kim (3-0 winst op Hollak) maakten er 5-0 van. Goessens redde de eer voor Avanti door een 3-1 winst op zijn oud-teamgenoot Gerard.

Door deze winst klimt Heren 1 naar de tweede plek, met 9 punten uit twee wedstrijden. En ja, dat is wel heel lekker!!

No Replies to "Heren 1 met 5-1 te sterk voor Avanti!"