Tweede gelijkspel voor dames 1

In de eredivisie trok Dames 1 vandaag naar Wessem (Limburg). Een belangrijke wedstrijd, aangezien Westa een concurrent is voor de play-offs. Die zijn weliswaar nog ver weg, maar op de weg ernaartoe telt elk punt.

Vandaag scoorden beide teams 3 punten, een gelijkspel dat waarschijnlijk door beiden als een goed resultaat gezien wordt.
Voor Scylla bleef Esmee van Marwijk ongeslagen door zowel Emma van der Zanden als Karlijn van Lierop met 3-1 te verslaan. Isabelle Tegelaar speelde goed, maar moest toch buigen voor Van Lierop en Anna Peters.

Het derde Scylla-punt werd binnengehaald door Kim Hergelink. Na verlies tegen Peters (1-3) draaide Kim de rollen om in haar wedstrijd tegen Van der Zanden. In een spannende pot bleef Kim net aan de goede kant van de score (10-12, 12-10, 5-11, 11-13).

No Replies to "Tweede gelijkspel voor dames 1"