Mooie seizoensafsluiting Scylla

Zaterdag 13 juli werden de clubkampioenschappen gespeeld met (zie onze eerdere post) twee nieuwe kampioenen, Joey (senioren) en Mads (junioren).

Daarna volgde de afsluiting van het seizoen. Voorzitter José Tegelaar zette nog eens alle kampioenen in het zonnetje met oorkondes en bloemen. Speciale aandacht was er voor Ilse van Marwijk. Terecht; wat een ontwikkeling maakt zij door! Ze heeft zich in korte tijd bij de top van Nederland gespeeld!!

Ook werden vrijwilligers nog eens naar voren geroepen en bedankt voor hun inzet. En ook dat was mooi en terecht; zonder vrijwilligers kan Scylla niet bestaan.

Maar zonder bestuur kan het natuurlijk helemaal niet! Katrien Depuydt stond nadrukkelijk stil bij het vele werk dat José verzet voor Scylla, en bood namens de vereniging een etentje aan voor José en Joop (met als verstandige voorwaarde dat tijdens het etentje het woord ‘Scylla’ NIET mag vallen…).

We zijn natuurlijk superblij met hele bestuur; naast José ook Katrien, Timo Tuithof, en Milou van der Kade! Super wat jullie allemaal voor Scylla doen!!

Daarna was het tijd voor de barbecue. Dankzij Slagerij Hartenkamp was het weer helemaal voor elkaar. Luuk de Ruiter en Wim de Leeuw stonden achter de hete kolen terwijl de muziek verzorgd werd door Cees Kulk.

Dat zijn de momenten waar je als club weer ziet hoe bijzonder de Scylla-familie is. Scylla is meer dan tafeltennis, en daar zorgen we samen voor!

En nu lekker vakantie vieren

!

No Replies to "Mooie seizoensafsluiting Scylla"