Ilse vierde bij de nationale jeugdmeerkampen in Panningen

Afgelopen weekend nam Ilse deel aan de finale van de jeugdmeerkampen. Nadat ze de eerdere rondes overtuigend doorgekomen was, mocht ze het nu opnemen tegen de beste speelsters van de meisjes welpen. Samen met coach Marie ging ze laten zien wat voor stappen ze het afgelopen jaar gezet heeft. Degene die het afgelopen seizoen opgelet heeft, ziet namelijk dat Ilse toch wel hard op de deur aan het kloppen is bij de top van de meisjes welpen.
               Het toernooi was verspreid over het hele weekend en vond traditiegetrouw plaats in Panningen. Op zaterdag stonden er zes wedstrijden gepland en zondag de resterende vijf. Ilse schoot uit de startblokken en liet direct zien wat ze in huis heeft. Zo werden de eerste vier potten gewonnen met maar één verloren game. Helaas werd deze reeks verbroken met een verloren vijfsetter, maar gelukkig herpakte ze zich in de laatste wedstrijd van de dag. Het resultaat van de eerste dag mocht er dus zijn: vijf van de zes gewonnen. Terug naar het huisje en snel naar bed, want zondag stonden de wedstrijden op het programma tegen de speelsters die het hoogst geplaatst waren in de poule.
               Zondagochtend moest Ilse gelijk aan het werk. Het werd een spannende partij, maar in de vijfde game moest ze zich gewonnen geven aan Annefleur, die uiteindelijk derde werd. Ook tegen de uiteindelijke nummer 1 en 2 gaf ze goed weerstand, maar trok ze aan het kortste eind. Ze wist de tweede dag twee van de vijf wedstrijden te winnen, dat resulteerde in een prima vierde plek en een tevreden coach. Ze kan nu een jaartje hard gaan trainen en dan kijken hoe ze het er bij de pupillen vanaf brengt!
Naast Ilse, speelden ook Seth en Mads Oomen in Panningen. Seth won bij de jongens welpen en Mads werd derde. Beiden zullen volgend seizoen voor Scylla uitkomen, dat belooft wat!
Foto: The picture art of table tennis

No Replies to "Ilse vierde bij de nationale jeugdmeerkampen in Panningen"