Scylla’s tafeltennis overdag wegens groot succes nu ook op woensdag!

Goed nieuws voor wie fit wil blijven in Leiden!

Scylla introduceerde enkele jaren geleden Tafeltennis Overdag. Gericht op de doelgroep 50+ wordt elke dinsdag in het Scylla Tafeltenniscentrum onder deskundige begeleiding gesport van 9.00-12.00.

Het is zo’n succes dat we nu gaan uitbreiden: Tafeltennis Overdag wordt nu ook mogelijk op de woensdag!

En we starten op woensdag 27 maart!!

Deze woensdagtrainingen zijn ook van 9.00-12.00 en zullen begeleid worden door Wim van der Velden. Je kan gewoon langskomen (vanaf 27 maart), maar als je eerst meer informatie wil: stuur dan even een mailtje aan Bestuur.lttvscylla@gmail.com.

Tafeltennis is op elk niveau van intensiteit te beoefenen. Het draait niet alleen om snelheid, maar juist ook om coördinatie, effect, concentratie en inzicht. Maar bovenal draait het om het plezier. Maak nieuwe vrienden, en maak kennis met een van de meest gezonde sporten!

En doe dat allemaal in een toplocatie!

Het Scylla Tafeltenniscentrum is gebouwd in 2012 en als moderne accommodatie van alle gemakken voorzien. Je sport in een luxueuze omgeving die ook nog eens makkelijk te bereiken is (naast Zwembad de Vliet, met gratis parkeren).

Maak gebruik van de mogelijkheid van 3 gratis lessen. Zo kan je zien of het wat voor je is. Neem wel sportschoenen (geen zwarte zolen) mee. Tafeltennisbatjes e.d. zijn aanwezig.

No Replies to "Scylla's tafeltennis overdag wegens groot succes nu ook op woensdag!"