Hercules Scylla 0-6!

Ja ja!!

Vorige week was al mooi met een 5-1 overwinning op Avanti natuurlijk. Maar deze week gooit Heren 1 er nog een schepje bovenop! In Terborg versloeg Scylla tegenstander Hercules met 0-6!

Kazeem Nasiru, Kim Vermaas en Merijn de Bruin gaven hun tegenstanders weinig kans. Alleen Jelle Bosman kon hopen op een overwinning. Tegen Kazeem wist hij er een vijfde game uit te slepen. Daar pakte hij zelfs een 10-8 voorsprong. Verder liet de licht geblesseerde Kazeem het echter niet komen. Hij kwam terug en pakte alsnog de wedstrijd. Klasse!

Met deze overwinning heeft Scylla de kansen op plaatsing voor de play-offs natuurlijk nog verder vergroot. Het team staat nu zelfs derde (met wel twee wedstrijden meer gespeeld dan de nummer 4).

Kim Vermaas was na afloop meer dan tevreden: “Een 6-0 overwinning is wel heel lekker. Bijna geen enkel team wint met 6-0 van Hercules en voor ons is dit al de tweede keer dit seizoen. Met deze 6 punten maken we een goede stap in de richting van de beste vier”.

Een goede stap? Een reuzestap!!!!

No Replies to "Hercules Scylla 0-6!"