Elsa Develing schittert op de Zuid-Hollandse Kampioenschappen.

Dit weekend waren de Zuid-Hollandse kampioenschappen. Ster van het weekend was Elsa Develing. Zij won zaterdag knap de Meisjes B-klasse EN ook nog eens het Dubbel C (met Vera Kastelein van Taveba). Twee keer goud dus! Elsa was dus superscherp!

Het was sowieso een goed weekend voor de familie Develing. Broer Hugo werd met Roy Kastelein (inderdaad, ook de familie Kastelein mocht niet klagen) 3e bij het dubbel in de A-klasse.Daar pakten Victor Petit Dit de la Roche en Thomas Stallenberg voor Scylla het zilver!

Waren er nog meer bijzondere prestaties voor Scylla?  Jazeker! Fenna Lelieveld pakte bij de Meisjes B-klasse een knappe derde plaats. Bij de Categorie-finales Meisjes Pupillen won Fenna  zilver!

Zondag was het tijd voor de senioren. Zij speelden natuurlijk ook superpotten, maar konden uiteindelijk het goede voorbeeld van de jeugd net niet volgen. Jesse Pelle liet wel weer zien wat een goede aanwinst hij is voor Scylla. Begin januari won Jesse – nog maar net overgekomen van Taverzo – op Scylla al het familietoernooi (met Hans van Marwijk). Hij won het troosttoernooi. Allemaal gefeliciteerd!!!

 

No Replies to "Elsa Develing schittert op de Zuid-Hollandse Kampioenschappen."