Dubbeltoernooi weer groot succes!

Op 7 december was weer het jaarlijkse dubbeltoernooi. Dit keer op een vrijdag. Dat leverde wat minder deelnemers op, maar het was er niet minder geslaagd om. Dankzij de prima organisatie en vooral de vrolijke presentatie van de organisatoren Paul Spies en Michel Kriek was de avond zeer geslaagd. In poules van vier of vijf spelers werd aan vijf tafels in alle samenstellingen gedubbeld. Daarna volgde een nieuwe indeling en dus een nieuwe ronde. Er waren leuke rally’s en het was vooral erg gezellig. Daarna volgde het feest van de prijsuitreiking. Zoals gebruikelijk was er voor iedereen een prijs, fraai ingepakt in het door Paul speciaal voor dit toernooi verzorgde papier. En er waren extra prijzen voor het leukste dubbel, de gezelligste speler, de mooiste bal … enz. Daarna bleef het nog lang onrustig op Scylla met de net vorig jaar door Wim Soede aangeboden dranken en hapjes.
Paul en Michel, bedankt! We kijken nu al uit naar het toernooi volgend jaar.

 

No Replies to "Dubbeltoernooi weer groot succes!"