Ilse pakt vandaag ook winst bij het A-toernooi

Gister kon Ilse voor het eerst de smaak van een toernooiwinst ervaren. Het was duidelijk dat dat haar bevallen was, want vandaag deed ze het gewoon weer! Nadat zij gister in haar leeftijdscategorie voor de D-licenties gewonnen had, won ze vandaag bij de categorie voor A-licenties! Een buitengewone prestatie, wat Ilse dus even in één weekend van een D-speelster een meisje aan de Nederlandse top maakt! Dat doe je natuurlijk niet zomaar, daarvoor moet gewonnen worden. Ze won vier van haar vijf potten, maar doordat ze de laatste wedstrijd overtuigend won, nam ze zomaar nog een beker mee naar huis. Knap en dat belooft heel wat voor de rest van het jaar!

Achterin de zaal in Tilburg, speelden Robbert, Timo, Michiel en Marie ook nog de Nederlandse Studenten Kampioenschappen. Zowel Michiel als Marie werden hier 3e! Kortom, het was een super weekend voor Scylla!

 

 

No Replies to "Ilse pakt vandaag ook winst bij het A-toernooi"