Olivier Altenburg sleept punt uit het vuur voor Scylla in Klazienaveen

In de strijd tussen de nummers drie en vier uit de eredivisie bleek Itass DTK’70 vandaag winst een maatje te groot voor het eerste herenteam van Scylla. De wedstrijd eindigde in 5-1.

Scylla, dat aantrad met invaller Joost uit het tweede team, kon in de eerste vier partijen geen potten breken en kwam al vrij snel met 4-0 achter. Waar Kazeem en Olivier beide hun partijen tegen Barry Weijers en Koen Hageraats met 3-0 verloren, was het Joost die knap een game wist te winnen tegen Nathan van der Lee. Ook in zijn wedstrijd tegen Barry Weijers wist Joost prima tegenstand te bieden, maar verloor wel met 3-0.

Pas in de vijfde wedstrijd kwam Scylla er meer aan te pas in de spannende wedstrijd tussen Kazeem en de zeer vaste Koen Hageraats. De partij kon beide kanten opvallen, maar uiteindelijk ging Hageraats er met de winst vandoor. Op een 5-0 achterstand wist Olivier toch nog het laatste, belangrijke punt te pakken voor zijn team door te winnen van Nathan van der Lee. Olivier kwam met 2-0 en 5-1 voor, maar Van der Lee vocht zich terug in de wedstrijd door 2 games op rij te pakken. Olivier liet zich hierdoor echter niet van de wijs brengen en won de laatste game zeer overtuigend.

Scylla wisselt door de nederlaag van positie met DTK ’70 en staat nu op een vierde plaats in de competitie met vier punten voorsprong op de nummer vijf, Avanti. Op zaterdag 1 december speelt het eerste herenteam zijn laatste wedstrijd van deze seizoenshelft tegen de koploper Smash ’70. Een even moeilijke als belangrijke pot, want de eerste vier teams zullen op 9 december tegen elkaar strijden om de najaarstitel.

No Replies to "Olivier Altenburg sleept punt uit het vuur voor Scylla in Klazienaveen"