Heren 1 naar tweede plek eredivisie

Met 4-2 winnen, klimmen naar de tweede plek in de eredivisie, en toch niet helemaal tevreden. Dat was in het kort de samenvatting na de gewonnen uitwedstrijd tegen Scyedam.

In de mannen eredivisie ontlopen de topteams elkaar tot nu toe weinig. Een goede uitslag neerzetten tegen lager geklasseerde teams is dan ook belangrijk. Nu is 4-2 niet slecht, maar toch.

Kim Vermaas was zaterdag niet helemaal in goede doen, hetgeen resulteerde in een nederlaag tegen Emanuel Martins Ferreira. In vijf games bleef de publieksspeler Martins Ferreira haar de baas. Op de (3-0) nederlaag van Gerard Bakker jr. tegen Thomas Baart viel weinig af te dingen.

Gerard en Kim bleven in hun wedstrijden tegen respectievelijk Martins Ferreira en Jeroen Bastiaansen wel eenvoudig overeind.

Wie dat zeker bleef was Kazeem Nasiru. De Leidse kopman won zijn partijen tegen Baart en Bastiaansen zonder ook maar een game te verliezen

En zo klom het team naar de tweede plek in de eredivisie, met 1 punt voorsprong op de nummer drie, Itass DTK ‘70.

Komende week ontmoeten beide teams elkaar in Klazienaveen, en dan zal meer duidelijk worden over de ware krachtsverhoudingen in de eredivisie.

No Replies to "Heren 1 naar tweede plek eredivisie"