Dames 1 Scylla wint weer met 6-0!

En alweer maximale winst voor Dames 1! In Gouda versloegen Kim Hergelink, Esmee van Marwijk en Marie Depuydt tegenstander Vriendenschaar met 0-6.

De spannendste wedstrijd werd gespeeld door Marie. Tegen Elle Cillessen kwam ze met 0-2 in games achter, maar verder liet Marie het niet komen. Ze kwam sterk terug en won de beslissende game met 11-3.

Ondanks haar verkoudheid speelde Kim Hergelink ook vandaag weer goed. Ze bepaalde het spel, en gaf zo haar tegenstandsters weinig kans. Esmee was zoals wel vaker dit seizoen gewoon te snel voor haar tegenstandsters.

Op de 0-6 overwinning was dus weinig af te dingen. De overige eredivisieteams kwamen vandaag niet in actie. Daardoor steeg Scylla flink op de ranglijst. Scylla staat nu vierde met 1 punt voor op SKF en 4 punten voor op Westa.

Maar ja… dus wel met een wedstrijd meer gespeeld dan deze teams.

No Replies to "Dames 1 Scylla wint weer met 6-0!"