Alweer een maximale score voor Scylla!

Wat jullie kunnen, kunnen wij ook. Dat zal Dames 1 gedacht hebben. Afgelopen week won Heren 1 de wedstrijd in de eredivisie met 0-6 (van Hercules).  Marie Depuydt, Esmee van Marwijk, en Kim Hergelink wonnen zaterdag 9 februari met dezelfde cijfers in Hazerswoude.

Het was een zeer eenzijdige wedstrijd tegen Avanti, waarbij het kwaliteitsverschil simpelweg te groot was en Scylla geen enkel moment in de problemen kwam.

Scylla klimt met de overwinning naar de nummer 5 positie van de eredivisie. De nummer 6, Westa speelt morgen echter nog een wedstrijd tegen de regerend landskampioen Dozy Den Helder en heeft dan ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld.

Voor wie zich afvraagt of we al iets meer kunnen zeggen over hoe de competitie uiteindelijk uitgespeeld wordt? Hoeveel van de 8 teams bijvoorbeeld degraderen? Eh, nee dat kunnen we dankzij de NTTB nog altijd niet.

Zoals we in een eerdere post al aangaven: De NTTB heeft de eredivisie omgeturnd tot een klucht waarbij ze het doodnormaal vindt dat clubs en spelers onverwacht een competitie moeten spelen waarbij totaal onduidelijk is hoeveel clubs zullen degraderen.

Inderdaad… Een belediging voor clubs, sponsors, en spelers, en onbegrijpelijk dat dit getolereerd wordt.

No Replies to "Alweer een maximale score voor Scylla!"