HOU JE VAN SCYLLA EN VAN TOPSPORT? DAN HEB JE NU 2 HELE GOEDE REDENEN OM TE GAAN STEMMEN

Leidenaren en sportliefhebbers: Het is tijd om te stemmen op jullie favoriete sporters en coaches voor de Leidse Sportprijzen!

Voor Scylla is het dit jaar extra spannend (en zaak om te stemmen!): Zowel Kim Vermaas als haar coach Gerard Bakker Jr. zijn genomineerd!

Kim Vermaas komt uit in de mannen (!) eredivisie, is vaste kracht in het Nederlands team (met een prachtige EK-kwalificatiereeks en een zeer sterk optreden op het WK!), won afgelopen jaar het Nederlands Kampioenschap (met dubbelpartner Rajko Gommers), stond in de finale van de Nationale Tafeltennismasters, en ga zo maar door! Haar huidige doel is plaatsing voor de Olympische Spelen in Tokio.

Gerard Bakker Jr. is haar trainer en coach; hij heeft vanaf het begin van Kim’s carrière de basis gelegd voor haar successen en begeleidt haar uiteraard ook nu bij het verwezenlijken van haar Olympische droom. Een echte twee-eenheid!

Waardeer je hun inzet? En wil je ze dat laten merken? Stem dan nu op ze voor de Publieksprijs: even klikken en je kan meteen stemmen. In principe  kan je maar één keer stemmen…

Je stemt hier

No Replies to "HOU JE VAN SCYLLA EN VAN TOPSPORT? DAN HEB JE NU 2 HELE GOEDE REDENEN OM TE GAAN STEMMEN"