Ilse van Marwijk wordt 2e op Nederlands kampioenschap-B!

 

Scylla vertrok vandaag met een grote delegatie naar Nijmegen voor het NK voor B-spelers. Thomas Stallenberg, Victor en Nico Petit Dit de la Roche, Seppe Swerts, Hugo en Elsa Develing, Ilse van Marwijk, Max Veldhoven en Max Bogaard stonden heel vroeg op om in Nijmegen hun krachten te meten met de rest van Nederland. Daarin werden ze bijgestaan door maar liefst 6 coaches: Joost en Marie, Esmee, Michiel, Isabelle, en Robert.

Het niveau lag natuurlijk hoog. Geholpen door hun coaches speelden de jonge Scyllanen voor wat ze waard waren.

De show werd uiteindelijk gestolen door Ilse. Zij haalde zelfs de finale! Daarin verloor ze in vijf games een spannende wedstrijd van Nyncke de Knegt. Met zilver op het NK mag ze heel trots zijn. En wij zijn dat ook! Goed gedaan! Dat betekent ook dat Ilse morgen weer naar Nijmegen mag voor het NK voor A-spelers!!

Op de foto zien we ook Seppe met een mooie beker. Hij werd uitgeschakeld in de kwartfinales, maar blijkbaar was de organisatie zo onder de indruk dat ook hij een beker kreeg ?

Coaches: Namens de kinderen en Scylla: Bedankt voor jullie fantastische inzet! Ook voor jullie was het een lange dag. Fantastisch dat jullie de kinderen weer bijgestaan hebben!

No Replies to "Ilse van Marwijk wordt 2e op Nederlands kampioenschap-B!"