Dames 1 wint de eerste wedstrijd van de play-downs met 3-0!

Het eerste team van Scylla won zojuist in Roelofarendsveen de uitwedstrijd tegen De Treffers eenvoudig met 3-0. Hiermee heeft het team zich een uitstekende uitgangspositie verworven voor de vervolgwedstrijd.

Bij winst in de return is handhaving in de eredivisie volgende week namelijk een feit. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in het Scylla Tafeltenniscentrum, dus zorg dat je erbij bent!

Esmee van Marwijk, Marie Depuydt en Kim Hergelink wonnen hun wedstrijden vrij eenvoudig. Marie zette de toon en pakte de openingswedstrijd tegen Coco Anthonissen zonder een game te verliezen (6-11, 9-11, 4-11). Daarna was het de beurt aan Esmee, die eveneens eenvoudig van Marjan Kret (9-11, 6-11, 3-11) won. Het winnende punt werd binnengehaald door Kim Hergelink. Na de openingsgame verloren te hebben van Nancy Koopman Tsai (11-9) pakte ze de daarop volgende games (6-11, 8-11 en 3-11).

Daarmee was de wedstrijd in een uur gespeeld. Scylla: Gefeliciteerd!!

Voor je agenda dus: De return wordt gespeeld op zondag 22 april, om 13.00.

PLAATS: Het Scylla Tafeltenniscentrum
ADRES: Voorschoterweg 6F (naast Zwembad de Vliet)

No Replies to "Dames 1 wint de eerste wedstrijd van de play-downs met 3-0!"