NTTB Masters

Sinds 2013 organiseert Scylla in samenwerking met de NTTB en ondersteund door Topsport Leiden jaarlijks de Nationale Tafeltennis Masters in Leiden. Het Scylla Tafeltenniscentrum in Leiden is een perfecte omgeving om dit toernooi te organiseren. De hal van Scylla voldoet aan de internationale eisen voor wedstrijden, is ook verder zeer geschikt om een toernooi te organiseren op topniveau, en het publiek kan bovenop de spannende wedstrijden zitten.

De gehele nationale top, aangevuld met de buitenlandse spelers die uitkomen in de Eredivisie, kunnen deelnemen aan dit toernooi. Daarmee is het naast het Nationaal Kampioenschap het belangrijkste individuele toernooi in Nederland.

In 2019 is de opzet van het toernooi iets gewijzigd ten opzichte van de laatste jaren. Sinds 2017 wordt de finaledag online live uitgezonden.
De Masters vinden in 2019 plaats op 26 en 27 oktober, en natuurlijk bij Scylla.

Sponsoring van de Masters is al mogelijk vanaf EUR 600,-. Sponsoring is in principe voor één jaar maar meerjarige afspraken zijn vanzelfsprekend in overleg te bepalen. Neem hiervoor contact op met Jan Vermaas.

De laatste informatie vind je altijd op tafeltennis.nl.