NTTB Masters

Sinds 2013 organiseert Scylla in samenwerking met de NTTB en ondersteund door Topsport Leiden jaarlijks de Nationale Tafeltennis Masters in Leiden. Het Scylla Tafeltenniscentrum in Leiden is een perfecte omgeving om dit toernooi te organiseren. De hal van Scylla voldoet aan de internationale eisen voor wedstrijden, is ook verder zeer geschikt om een toernooi te organiseren op topniveau, en het publiek kan bovenop de spannende wedstrijden zitten.

De gehele nationale top, aangevuld met de buitenlandse spelers die uitkomen in de Eredivisie, kunnen deelnemen aan dit toernooi. Daarmee is het naast het Nationaal Kampioenschap het belangrijkste individuele toernooi in Nederland.

In januari 2015 werd de Masters uitgebreid met de Jeugd Masters. In januari 2017 werden de wedstrijden op de finaledag voor het eerst live uitgezonden. De laatste Masters vond plaats op 20-22 oktober 2017. Scylla heeft zich opnieuw gecommitteerd voor de organisatie van de Masters in het najaar van 2018.

Sponsoring van de Masters is al mogelijk vanaf EUR 600,-. Sponsoring is in principe voor één jaar maar meerjarige afspraken zijn vanzelfsprekend in overleg te bepalen. Neem hiervoor contact op met Cees van Dam.

Neem hier een kijkje op de wedstrijdpagina van de Masters van oktober 2017.