Scylla Jeugd 1 als 1e geplaatst bij de Play-Offs!

Zaterdag 3 november was het zover: “de kraker” van de jeugdklasse landelijk C. TTV Stiphout 1 – LTTV Scylla 1 (bestaande uit de Voorschotense Hugo Develing, Victor Petit dit de la Roche, Thomas Stallenberg en Marc Verbiest). Om kwart over 10 weggaan en om kwart voor 1 aankomen kan ook alleen Scylla 1 overkomen. Door een aantal vrachtwagens dat verkeerd gereden was stond het team 3 kwartier in de file. Eenmaal aangekomen werd de eerste wedstijd (Ben Visser – Hugo Develing) vrij gemakkelijk met 1-3 gewonnen. Echter werden de twee volgende wedstrijden toch met wat minder gemak gewonnen. Victor, die zichtbaar last had van zijn dode rubbers, won in 5 games van Zenne van Rooij. Thomas had de eerste 2 games nog niet zijn spel gevonden en kwam op een 2-0 achterstand. Door de peptalks van de zijkant kwam Thomas meer in zijn spel en won uiteindelijk met 2-3 van Stijn Buurman.

De dubbel, gespeeld door Victor en Thomas, werd helaas en 3-0 verloren omdat de tegenstanders veel beter op elkaar in gespeeld waren. Hierna mocht Hugo weer aantreden voor zijn tweede partij tegen Zenne van Rooij. Hij won wederom met 1-3 mede dankzij de goede tips van de zijlijn. De volgende wedstrijd was voor Thomas. Hij had het erg lastig en speelde in de loop van de wedstrijd steeds meer tegen zichzelf. Helaas werd de wedstrijd daardoor verloren. De resterende 4 wedstrijden alle 4 gewonnen en dat resulteerde in een 2-8 overwinning tegen de nummer 1! Hierdoor staat het team van Scylla nu 3 punten boven Stiphout en heeft de eerste plaats over genomen met alleen nog de play-offs in het vooruitzicht. Hierin strijden de beste 4 team nog een keer tegen elkaar voor het kampioenschap. Hopelijk is Marc’s blessure dan hersteld en kan hij weer meespelen!