Geslaagde clubkampioenschappen en BBQ

Victor Petit dit de la Roche en Martin van Rijn zijn de nieuwe clubkampioenen van Scylla!

Hans van Marwijk organiseerde gisteren een perfect clubkampioenschap met een nieuwe opzet. In de poule troffen jeugd en senioren elkaar. Daarna gingen ze apart verder om uit te maken wie de nieuwe jeugd- en seniorenkampioen zou worden.

Bij de jeugd ging de finale uiteindelijk tussen Victor Petit-de la Roche en Ivan Klinkenberg. In een mooie wedstrijd haalden beide spelers alles uit de kast. Sinds hij met noppen speelt is Ivan voor iedereen een lastige tegenstander. Victor hield zijn koppie er echter goed bij en won knap met 3-0.

Bij de senioren ging de winst Martin. Joey Boekkooi speelde sterk maar Martin bleek te sterk. De overwinning was verdiend. De afgelopen jaren greep Martin steeds net naast de het kampioenschap, maar dit keer was het dus raak! Met 3-1 pakte hij de titel. Tijd om de uitreiking mee te maken had hij niet, want hij moest snel verder naar een voetbaltoernooi. Wat een energie!

Hans: bedankt voor de organisatie en de leuke opzet!!!

Na afloop van het clubkampioenschap en het huldigen van de kampioenen kam gisteren de barbecue. Met zo’n 28 graden was het natuurlijk perfect weer!

En wat was het een succes!

Loes Swerts had de organisatie op zich genomen, en alles was werkelijk tot in de puntjes voorbereid. Het vlees van Slagerij Hartekamp was weer heerlijk, en hetzelfde gold voor de salades. Stijn Swerts en zijn Luc vader trotseerden de zon en de hitte om iedereen te voorzien van sateetjes, hamburgers en de vegetarische snacks.

En dan was er nog het muzikale optreden! Joaquim Rosa (speler van Duo-team 6) verzorgde een fantastisch optreden met zijn gitaar. Op verzoek speelde hij elk nummer dat maar geroepen werd. En hoe!! Bedankt!!!!

Het feest werd helemaal compleet toen andere Scylla leden zich als achtergrond (en soms voorgrond-)zangers aanboden.

Vooral Dorine Hehemann (Duo-team 5) verraste iedereen. Wat een stem!!

Iedereen die meegeholpen heeft aan dit fantastische slot van het seizoen: Super bedankt!!!

 

 

No Replies to "Geslaagde clubkampioenschappen en BBQ"