Team 7 Scylla sluit het seizoen af, een superteam!!!


Van Loes Swerts-Mentink kregen we het volgende bericht (met superfoto) dat we natuurlijk graag met jullie delen!

Wat was het leuk om team captain te zijn van team 7. Wat een enthousiaste jongens… geen training hebben ze verstek laten gaan

en vol power stonden ze te springen om weer te spelen.

Ché Haasbroek, Lennard Bisschops, Wolf en Floris Hehemann hebben deze competitie even laten zien dat ze er zijn. En hoe!
Deze jongemannen zijn bijna niet te houden geweest in deze Voorjaarscompetitie.

Een 2e plek was het hoogst haalbare dit seizoen. Maar voor vier nieuwkomers in de competitie is dit echt een geweldige prestatie!

Wat zijn ze gegroeid tussen de eerste wedstrijd en de laatste wedstrijd van vandaag. Rijnsoever 8 was net even een tandje beter, gefeliciteerd. Maar wat heeft het er enorm om gespannen.

En wat was het leuk om te kijken naar de wedstrijden die jullie hebben gespeeld met jullie onbevangenheid.

En dan nog de grote toestroom van ouders, opa’s en oma’s! De opa van Floris en Wolf kwam zelfs in de regen op de fiets kijken bij een uitwedstrijd in Den Haag, en de oma van Ché heeft geen wedstrijd gemist.

Vandaag was de laatste wedstrijd en ze konden het niet laten om het weer spannend te maken met 5-5!

Helaas heeft Lennard besloten om niet meer verder te gaan met tafeltennis. Lennard enorm bedankt voor je enthousiasme en bedankt dat je het seizoen af hebt willen maken.

Team 7 jullie waren geweldig. Op naar het volgend seizoen. Dan gaan we vast meer van jullie horen. Wat heb ik genoten van jullie….

 

No Replies to "Team 7 Scylla sluit het seizoen af, een superteam!!!"