SUPER SATURDAY BIJ SCYLLA: 4 THRILLERS!!

Zaterdag 31 maart presenteert Scylla in eigen huis 4 thrillers!

Om 5 uur spelen onze eredivisieteams.

Voor HEREN 1 is het de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Alle eredivisiewedstrijden in Nederland worden op hetzelfde moment verspeeld zodat uitgemaakt zal worden wie zich plaatst voor de play-offs, en wie voor de play-downs. Ons team is er veel aan gelegen om een zo gunstig mogelijke positie te verkrijgen: Scylla staat vijfde en ontmoet de nummer 6, Westa!

DAMES 1 speelt op hetzelfde moment in de Dames Eredivisie ook tegen Westa, maar daar zijn de rollen omgedraaid: Scylla staat zesde en Westa staat op plek 5.

MAAR LET OP: Om 4 uur beginnen ook al twee fantastische wedstrijden:

HEREN 2 staat bovenaan in de 2e divisie en gaat dus voor het kampioenschap. Maar dan moet zaterdag natuurlijk wel een goede uitslag neergezet worden tegen Smash (de nummer 3).

En om het compleet te maken: Om 4 uur start ook HEREN 3. Gaat dit team zich handhaven in de 3e divisie? Ze staan 4e, maar de voorsprong op de nummer 5 bedraagt slechts 2 punten terwijl zaterdag de nummer 1 HBC op bezoek komt!

Het wordt dus een dag volop strijd en spanning. De teams kunnen jullie steun hierbij goed gebruiken. Kom dus langs en maak het mee!

Vier thrillers tegelijkertijd; alleen geschikt voor mensen met stalen zenuwen, een goede gezondheid en genoeg Scylla-bloed in de aderen!!

PLAATS: Het Scylla Tafeltenniscentrum
TIJD: Zaterdag 31 maart, 16.00/17.00 uur
ADRES: Voorschoterweg 6F (naast Zwembad de Vliet)

No Replies to "SUPER SATURDAY BIJ SCYLLA: 4 THRILLERS!!"