Heren 1

Gerard Bakker jr.

Geboren: 12 mei 1970
Woonplaats: Leiden

Gerard debuteerde al op 12-jarige leeftijd in de eredivisie. Hij is 25-voudig international en heeft meerdere titels in de dubbelspelen op het NK. Naast zijn loopbaan als speler, houdt hij zich al jaren bezig met de opleiding van nieuw talent op Scylla.

Olivier Altenburg

Geboren: 28 maart 1991
Woonplaats: Voorschoten

Olivier is al sinds zijn 16e een vaste kracht in het heren eredivisie team van Scylla. Na zelf vele successen gehad te hebben in de jeugd, zet hij zich nu in voor talentontwikkeling als trainer van het Regionaal Trainingscentrum op Scylla.

Kim Vermaas

Geboren: 22 januari 1996
Woonplaats: Leiden

Kim begon op achtjarige leeftijd bij Scylla en bleek al snel een groot talent. Op 14-jarige leeftijd promoveerde ze samen met Marie en Moya Schutte (16 en 17 jaar) naar de eredivisie. Kim is vijfvoudig Nederlands Jeugdkampioen en plaatste zich onder meer voor de Jeugd Olympische Spelen. Ze is drievoudig Nederlands Kampioen gemengd dubbel en werd 3e op het NK in 2018. Als lid van het Nederlands Team werd ze in september 2017 3e op het EK landenteams. Kim speelt bij Scylla zowel bij de vrouwen als bij de mannen in de eredivisie.

Merijn de Bruin

Geboren: 8 juli 1971
Woonplaats: Alkmaar

Merijn is geen onbekende in de tafeltenniswereld. Bij diverse clubs draait hij al jaren mee in de eredivisie en werd in 2010 landskampioen met zijn team. In het dagelijks leven is Merijn sport- en prestatiesportpsycholoog . Ook is hij regelmatig te horen als tafeltenniscommentator bij Eurosport.