Heren 1

Gerard Bakker jr.

Geboren: 12 mei 1970
Woonplaats: Leiden

Gerard debuteerde al op 12-jarige leeftijd in de eredivisie. Hij is 25-voudig international en heeft meerdere titels in de dubbelspelen op het NK. Naast zijn loopbaan als speler, houdt hij zich al jaren bezig met de opleiding van nieuw talent op Scylla.

Olivier Altenburg

Geboren: 28 maart 1991
Woonplaats: Voorschoten

Olivier is al sinds zijn 16e een vaste kracht in het heren eredivisie team van Scylla. Na zelf vele successen gehad te hebben in de jeugd, zet hij zich nu in voor talentontwikkeling als trainer van het Regionaal Trainingscentrum op Scylla.

Kim Vermaas

Geboren: 22 januari 1996
Woonplaats: Leiden

Kim begon op achtjarige leeftijd bij Scylla en bleek al snel een groot talent. Op 14-jarige leeftijd promoveerde ze samen met Marie en Moya Schutte (16 en 17 jaar) naar de eredivisie. Kim is vijfvoudig Nederlands Jeugdkampioen en plaatste zich onder meer voor de Jeugd Olympische Spelen. Ze is viervoudig Nederlands Kampioen gemengd dubbel, werd derde op het NK in 2018 en won goud op het NK in 2019. Als lid van het Nederlands Team werd ze in september 2017 derde op het EK landenteams. Kim speelt bij Scylla zowel bij de vrouwen als bij de mannen in de eredivisie.

Jasper Merckx

Geboren: 11 juni 1996
Woonplaats: Gijzegem (België)

Jasper, een talent uit België, is Heren 1 dit seizoen komen versterken. Vorig seizoen speelde hij in de Belgische superdivisie (Le Logis Auderghem) en bij Metz in de Franse competitie Nationale 1. De student bedrijfsmanagement/marketing is een mooie speler om naar te kijken. (Voorbeeld.)