Scylla 2 pakt koppositie in derde divisie

Scylla 2 heeft op 21 september in een vrij zware poule de tweede sterke tegenstander op rij weggezet. Daarmee pakt het team de leiding in de poule.

Er is maar één echt zwakke broeder in de poule, en daar moet nog tegen gespeeld worden. De rest van de teams zijn allemaal aan elkaar gewaagd. Met de 9-4 overwinning op bezoek bij Hilversum 3 deed Scylla 2 dan ook goede zaken.

Twee keer ongeslagen
Michiel bleef voor de twee keer op rij ongeslagen, al was het in één geval een krappe overwinning met 7-11 in de vijfde. Alex is teruggekeerd uit Griekenland en liet meteen zien dat hij niet voor niets zo hard getraind heeft de afgelopen maanden: hij kopte drie punten in de goal waarbij hij slechts één game verloor.

Twee vijfsetters
Ossie verloor zijn eerste wedstrijd met 14-12 in de vijfde, wat toch een beetje een zorgwekkend patroon lijkt te worden. Gelukkig zette hij dit keer de zaken recht door zijn tweede wedstrijd met 14-16 in de vijfde te winnen. De laatste pot wist hij geen vuist meer te maken. Jacques wist op zijn beurt ook nog een vijfsetter binnen te slepen.

Het dubbel Michiel/Alex zorgde in vier games voor het laatste punt, wat dus een mooie 4-9 overwinning opleverde. Het ziet ernaar uit dat het een zeer spannende strijd om de eerste plek gaat worden.

Volgende zaterdag
Op 28 september is de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Zwolle, aanvang 15.00 uur. Komt dat zien! Op de tafels ernaast speelt ook nog Scylla 1 tegen streekgenoot Pecos.

Thomas Gerkrath

No Replies to "Scylla 2 pakt koppositie in derde divisie"