Landelijke teams rechten de rug

De landelijke herenteams hadden het laatste weekend van september de kans om zich thuis te herstellen van de valse start van de week ervoor. Beide teams beschikten nu over een helemaal fit team. Heren 2 was zelfs compleet, en dat is altijd een bonus.

Voor team 1 betekende dit meteen een afgetekende overwinning op TTV Bergeijk. Gerard jr. en Joey maken het me weer lastig om er een leuk verslag van te maken. Beiden wonnen eenvoudig hun enkelpartijen en samen haalden ze ook het dubbel binnen. Alleen Joey verloor één game in een van zijn enkelpartijen.

Over de wedstrijden van Mads valt echter in geuren en kleuren te vertellen. In Mads’ eerste wedstrijd tegen Pascal, was het de Brabander die uit was op revanche na het verlies van het seizoen daarvoor. Het werd net als afgelopen seizoen een wedstrijd bomvol spanning en frustraties over en weer. Deze keer was het echter Pascal die de winst mee mocht nemen naar Brabant. Het ware spektakelstuk van de dag volgde toen Mads speelde tegen Erwin. De eerste game werd dik verloren, de tweede dik gewonnen. In de games die volgden, gaven beide spelers elkaar niks cadeau. Na drie games vol vuurwerk, spectaculaire rally’s en een prachtige show voor het publiek was het Mads die zegevierde. Dit betekende een 6-1 overwinning voor Heren 1.

Sterk herstel na slecht begin
Ook Heren 2 wilde zich met een fit team revancheren tijdens de eerste thuiswedstrijd tegen Twenty-One Up. Dit leek compleet mis te gaan toen het team 0-4 achterkwam tegen de Rotterdammers. Maar daarna herpakten ze zich. Na een knappe overwinning van Bram op de kopman van de tegenstanders ging het lopen. Jacques en Bram wisten uiteindelijk allebei twee wedstrijden te winnen. Ossie vocht voor wat hij waard was maar wist geen winstpartij te pakken. Ondanks dat hij een aantal keer dichtbij kwam, moest hij drie keer zijn tegenstander feliciteren. Uiteindelijk wist Heren 2 de schade te beperken tot een kleine nederlaag van 4-6.

 

Bram van Kuijck

No Replies to "Landelijke teams rechten de rug"