Denderende ontknoping DUO-competitie

De ontknoping is zo denderend, dat ie zelfs nog wat doordendert voor sommige teams. De uitslagen! Voor zover bekend, tenminste.

Ik had even zin om een winnende pinguïn te tekenen, sorry.

Scylla 1 was al twee wedstrijden voor het einde kampioen in de eerste klasse, dus de ongeslagen Looping Lars nam een welverdiende rust. De combi Rempa Ulco leidde tot een 3-2 winst op Rotterdam en een verrassend 4-1 verlies van Pingwins, die voor de gelegenheid hun beste speler hadden ingezet en daarmee het vege lijf redden. Ach ja, boeien. Scylla 1 hoog!

Scylla 2 had voor de laatste wedstrijd al helemaal veilig moeten zijn, maar de NTTB pakte een punt af omdat Paul in de voorlaatste wedstrijd was ingevallen, en dat mocht niet, bleek later, om ondoorgrondelijke redenen die wij ook niet konden weten. Enfin. Thomas alias ‘De Kwakkelaar’ had zijn energie bij elkaar geveegd om samen met Wim alias ‘Negatieve Spiraal’ de laatste pot tegen Docos te spelen, dat óók 21 punten had.

En toen het stof was opgetrokken was Docos met 5-0 onderuitgegaan én op een degradatieplaats geland. En Scylla 2? Nummer 2 in de eerste klasse. Hoog!

Niet in zijn nopjes
Scylla 3 had op dezelfde avond als Scylla 2 een date bij Docos, maar dan met een paar ervaren noppennaarlingen. Moré was niet in zijn nopjes met al dat genop, bleek uit de scores. Hugo heeft zich echter van een jeugdspeler tot echte senior ontwikkeld, want hij versloeg niet één noppennaarling, maar twéé. Beide keren in vijf sets, zoals eigenlijk bijna al zijn partijen, waarvan hij alleen de eerste verloor. En door die twee punten van Docos af te snoepen, werd dat team nét geen kampioen en ging de jeugd van Pecos er met de promotie vandoor.

Geo bezig met het slopen van een noppenverdedigert. Al die training tegen noppen was toch nog zinvol.

Hoog!
Scylla 4 sloot een uitstekend seizoen af met 2-3 verlies van de kampioen Play Fair, en dan ging het dubbel nog op het nippertje verloren ook. Opvallend wapenfeit: licht gesteund door gelegenheidscoach Thomas sloeg Luuk de sterkste speler uit de poule in drie games weg. Eindresultaat: een mooie derde plaats en forse ratingstijgingen voor Jas Perluuk. Scylla 4 hoog!

Erwim van Scylla 5 zitten intussen met de handen in het haar, want Wim moest op D-Day in quarantaine. Nu moet er overdag een inhaalwedstrijd worden gespeeld. Een inhaalwedstrijd met een invaller. Een inhaalwedstrijd die met 4-1 gewonnen moet worden om degradatie af te wenden. Het zweet staat me nu al in de handen…

Vinkentouw
Scylla 6, alias Mildor, zit al evenzeer op het vinkentouw. Het team staat bovenaan met drie punten voorsprong op VVV. En VVV had op dinsdag 30 november een wedstrijd moeten spelen maar dat gaat dus eventjes mooi niet door, want van sporten na vijven krijg je corona. Die zweetdruppels beginnen nu een serius problm te wordn, want z blokkrn d totsen van ht kyboard, vooral dan d ‘’.

Scylla 7 zette ondertussen de stijgende lijn voort. In het begin van de competitie waren de debutanten kansloos, maar nu komen de Scyllanen in hun spel. In de laatste wedstrijd won Kars zijn derde van het seizoen en Lian zat dichtbij haar tweede winstpartij. Die komen er wel.

No Replies to "Denderende ontknoping DUO-competitie"