Nieuwe maatregelen: bar dicht en geen publiek

Het zal jullie niet zijn ontgaan: het kabinet heeft nieuwe coronamaatregelen genomen. Twee daarvan zijn voor ons van belang: er mag geen publiek meer bij de wedstrijden aanwezig zijn en sportkantines worden gesloten.

Dit laatste betekent dat onze bar dicht gaat: alle bardiensten van de komende drie weken komen te vervallen. En helaas kan er dus niemand meer worden toegelaten om onze teams te komen aanmoedigen. Leuk is het niet, maar we zullen ons eraan moeten houden.

De protocollen zijn inmiddels aangepast. Je kunt ze hier downloaden:

Algemeen protocol Scylla 29-9-2020

Aanvullend protocol Scylla competitie 29-9-2020

Herinnering!
Het is niet meer dan menselijk dat mensen (jawel) langzamerhand laks worden. Daarom een herinnering: houd je aan de regels!

Eén ding dat opvalt is dat afstand niet altijd bewaard wordt. Alleen tijdens het spelen is het toegestaan in elkaars nabijheid te komen. Zodra je de ‘rode vloer’ hebt verlaten, geldt de anderhalvemeterregel. Houd je daaraan. Zo kunnen we hopelijk voorkomen dat onze zaal weer dicht moet.

No Replies to "Nieuwe maatregelen: bar dicht en geen publiek"