Scylla 1 houdt schade beperkt in Utrecht

Het eerste herenteam moest 21 september enigszins gehandicapt afreizen naar Utrecht voor de wedstrijd tegen SVE. Mede dankzij een ontketende Tali bleef de schade beperkt.

Om uiteenlopende redenen waren er maar drie spelers beschikbaar voor deze uitwedstrijd in de eerste divisie. De spelers van Scylla 2 waren zelf vlakbij in Hilversum aan het strijden en/of niet beschikbaar. Uiteindelijk was Faraaz zo sportief om mee te gaan. Faraaz is dit seizoen met competitie begonnen en ontwikkelt zich bloedsnel, maar bleek toch nog een maatje te klein voor de eerste divisie. Desalniettemin wist hij 34 punten te scoren in drie wedstrijden, technisch gezien goed voor drie games (en één wedstrijd)!

Tali in topvorm
Kopman Joey verloor verrassend zijn openingswedstrijd met 11-9 in de vijfde, maar gelukkig wist hij in zijn tweede (9-11 in de vijfde) en derde wedstrijd orde op zaken te stellen. Tali was deze zaterdag in topvorm en won alle drie haar wedstrijden zonder echt in de problemen te komen. Hulde!

Eric stak deze keer op zijn beurt helaas in een mindere vorm; hij moest drie keer zijn tegenstander feliciteren. Het dubbel Joey/Tali zorgde in drie overtuigende games voor het zesde punt en dus een dragelijke einduitslag van 7-6.

Volgende zaterdag
Op 28 september is de kraker tegen Pecos: 15.00 uur in de Scylla-hal! Met op de tafels ernaast Scylla 2 tegen Zwolle.
Zet het in uw agenda, raad ik u.

 

Thomas Gerkrath

No Replies to "Scylla 1 houdt schade beperkt in Utrecht"